AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Dişli İlkokulu

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ RESİM YARIŞMASI'na katılan öğrencilerimizin eserleri.Öğrencilerimizi kutlar Çanakkale Zaferinde şehit olan tüm mehmetciklerimize Allahtan rahmet dileriz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103.yıl dönümünde okulumuzda kutlama ve İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u anma programı gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.Tören sonu yarışmaya katılan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

Ülkemiz deprem kuşağında yer almasından dolayı ülke fertleri olarak depreme her zaman hazırlıklı olmamız gerekmektedir.Bu kapsamda Dişli İlkokulu olarak öğrenci ve okul personelin katılımı ile deprem tatbikatı gerçekleştirdik.Öğrencilerimizi bilinçlendirdik ve olası bir deprm anında neler yapmaları gerektiğini anlattık.

Yakın zamanda gerçekleşmiş olan Kahramanmaraş depreminde ve daha önceki doğal afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileriz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Okul Müdürü'müz Süleyman AKKOYUN tarafında  okulda çalışan kadın öğretmenlerimize gül takdim edildi.Dişli İlkokulu olarak bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarız.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in 2023-2024 eğitim öğretim yılı içinde duyurmuş olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan yarışmalara okulumuzdan da yoğun katılım olmuştur.Okul komisyonunca değerlendirilen eserlerden okul birincisi,ikincisi ve üçüncüsü olan eserler ödüllendirilmiştir.Çocuklarımızın bu başarısında emeği olan sınıf öğretmenlerimizi ve değerli velilerimizi kutlar ödüllerini takdim eden okul müdürümüz Süleyman AKKOYUN'a teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanı'mız sayın Yusuf TEKİN'in açıklamış olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi ile çocuklarımız ;söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı  olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadırDişli İlkokulu olarak bizlerde  çocuklarımıza farkındalık oluşturup;dili daha etkin daha güzel kullanmaları için okulumuz bünyesinde yarışmalar düzenledik.Yarışmalara okulumuz tüm öğrencileri katılabilir.Yarışmalar için gerekli bilgileri sınıf öğretmenleri ve okul idarelerinden alabilirler.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Ruhu şad olsun...

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı. Törene Dişli Belediye başkanı Sayın Süreyya GÜVENİR, Dişli İlkokulu Müdürü Süleyman AKKOYUN,Dişli Atatürk Ortaokulu müdürü Fatih TANDOĞAN , öğretmenler ,kasaba halkı ve öğreciler katıldılar. Saygı  duruşu İstiklal Marşı ile başlayan tören Dişli belediye başkanı Süreyya GÜVENİR' in açılış konuşması yapması ile devam etti.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

Yurdumuzda ve dünyada her yıl ekim ayının dördüncü gü­nü, Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanmaktadır.

Hayvanlar, bitkiler ve insanlar dünyada bir yaşam zinciri oluş­turur. Bu canlılardan bitkiler ve hayvanlar insanlara yararlı olan canlılardır.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü dolayısıyla okulumuzda program düzenlenerek öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmesi amaçlanmıştır.

MEZUNİYET ETKİNLİĞİMİZİ YAPTIK.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması çoşku içerisinde yapıldı.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMALARI YAPILDI.

Okul Bahçemizde Çöp Toplama Çalişması

Mrt

JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ TARAFINDAN EĞİTİM VERİLDİ.