AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Dişli İlkokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  Mısra ve Beyit Ezberleme Video  yarışması düzenlenmiştir.Yarışmaya okulumuz tüm öğrencileri katılabilir.Gerekli bilgiyi sınıf öğretmenlerimizden ve okul idaresinden alabilirsiniz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma Yarışması düzenlenmiştir.Yarışmaya okulumuz tüm öğrencileri katılabilir.Gerekli bilgiyi sınıf öğretmenlerimizden ve okul idaresinden alabilirsiniz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  Hikaye Anlatma Yarışması düzenlenmiştir.Yarışmaya okulumuz tüm öğrencileri katılabilir.Gerekli bilgiyi sınıf öğretmenlerimizden ve okul idaresinden alabilirsiniz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  Anlamlı Cümle Oluşturma ve Afiş Tasarımı Yarışması düzenlenmiştir.Yarışmaya okulumuz tüm öğrencileri katılabilir.Gerekli bilgiyi sınıf öğretmenlerimizden ve okul idaresinden alabilirsiniz.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in açıklamış olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  Sözlük Tasarımı yarışması düzenlenmiştir.