AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Dişli İlkokulu

Etiket Sonuçları: bolvadinmem dilimizinzenginlikleriprojesi sözlüktasarımı

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in 2023-2024 eğitim öğretim yılı içinde duyurmuş olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan yarışmalara okulumuzdan da yoğun katılım olmuştur.Okul komisyonunca değerlendirilen eserlerden okul birincisi,ikincisi ve üçüncüsü olan eserler ödüllendirilmiştir.Çocuklarımızın bu başarısında emeği olan sınıf öğretmenlerimizi ve değerli velilerimizi kutlar ödüllerini takdim eden okul müdürümüz Süleyman AKKOYUN'a teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanı'mız sayın Yusuf TEKİN'in açıklamış olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi ile çocuklarımız ;söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı  olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadırDişli İlkokulu olarak bizlerde  çocuklarımıza farkındalık oluşturup;dili daha etkin daha güzel kullanmaları için okulumuz bünyesinde yarışmalar düzenledik.Yarışmalara okulumuz tüm öğrencileri katılabilir.Yarışmalar için gerekli bilgileri sınıf öğretmenleri ve okul idarelerinden alabilirler.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in açıklamış olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda  Sözlük Tasarımı yarışması düzenlenmiştir.